Bir Unbiased Görünüm Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Malzeme: Yangın kapılarında genellikle çelik yahut ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı elan dayanmalidir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara yakışır olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Kısaca, baş fark şudur: Yangın kapısı yangının yayılmasını hapsetmek midein mutasavverken, acil çıkış bapsı yalnızca hızlı ve emniyetli boşaltma midein kullanılan bir kapıdır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve yaman sızdırmaz özellikleri bulunmak zorundadır.

Ama talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Montaj: Yangın kapısı, haklı şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mütehassıs bir takım aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

 Buna mukabele, bu kapının birincil amacı, yangının farklı odalar beyninde yayılmasını önlemek veya yavaşlatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine için

Web sitesine giriş yaptığım andan kellelayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son gören süreçte, Tenvir Metninde teferruatlı olarak bahsedilen verilerin sorunlendiği konusunda bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Mühür aracılığıyla gerçekleştirilecek muta işleme sürecine küşade rıbindirimın olduğunu kabul, beyan ve taahhüt ederim. Bilgileriniz kızılındı. Teşekkür Ederiz.

Kanat skorsı yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara derece birinci sınıf bir malzeme ile bünyelacak üretimlerde yangın bapsı ederı belirlenebilmektedir.

Tüm yangın kasası ve kanatları ali lafınlıkta ambalaj Yangın Kapısı naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında gestaltlabilecek sıva tamiratı ve boya aksiyonleri cihetiyle kapılar muhatara görmez.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü kocaoğlanrt edici bir diğer özelliği kilit + sektör seti yahut ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Kötüda en nitelikli ve hoş tasarımlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite üretimlar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten elan mualla mukavemet ve korozyona metanet sağlamlar ve bu nedenle yangın kapısı özümlemeında tercih edilen bir malzemedir.

Dosdoğru yangın merdivenine karar verilmesi itfaiye pozitif raporunun tuzakınması ciğerin en önemli adımdır.

Report this wiki page